In Lite Verlichting

Meer informatie? Bel: 030-695 69 77

in-lite maakt buiten bijzonder

Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. in-lite biedt je 12 volt buitenverlichting van een kwalitatief Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus.
in-lite helpt je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Maak jij van buiten ook binnen?

get inspired

brochure in-lite tuinverlichting

Ga je aan de slag met je tuin of (dak)terras en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van buitenverlichting? Dan mag je de in-lite brochure niet missen. ‘The book of in-lite 2020′ laat zien hoe je met verlichting jouw buitenruimte bijzonder maakt. Je zult zien dat de mogelijkheden van in-lite buitenverlichting eindeloos zijn en dat de aanleg niet ingewikkeld hoeft te zijn. Uiteraard vind je het complete assortiment LED buitenlampen in de brochure. Laat je inspireren!
Haal de brochure op bij je in-lite verkooppunt, bekijk hem online of vraag hem gratis aan.

groots in resultaat

veilig & eenvoudig aan te leggen

De 12 volt tuinverlichting mag en kan door iedereen aangelegd worden. Door de lage spanning is het veilig te installeren, zonder dat hier een elektricien aan te pas komt. Het gebruiksvriendelijke in-lite systeem maakt het daarnaast echt plug & play.

eenvoudig uitbreiden

stapsgewijs buitenverlichting

Het in-lite systeem biedt ultieme flexibiliteit. Wil je met een paar lampen beginnen en later uitbreiden? Geen probleem! Heb je de nieuwe collectie gezien en wil je graag de verlichting in je tuin vernieuwen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Brochure