Meer informatie? Bel: 030-695 69 77

Stratenmakerzeist wordt beoordeeld met een 10 /10 op basis van 26 beoordelingen

"Geweldige snelle service met oog voor detail"

Eind 2020 besloten wij de tuin te verbouwen en hebben we contact gezocht met tuinmannen. Alle boden niet wat we zochten en al helemaal niet de tijdslijn. Redelijk snel hebben we contact gezocht met Bestrating Zeist en de afspraak was snel gemaakt. Uiteindelijk hebben we in overleg een ontwerp gemaakt en ons idee met vakkundig advies verfijnd. Een kleine maand later werd de tuin in een middag leeggehaald en de dag erna is alles in één dag geplaatst. Details als een putje in de hoek van de tuin en een ronde border zijn heel netjes aangelegd.  Langzaam begint het nu warmer te worden en hebben we beplating aangebracht en kijken we elke dag met plezier naar onze tuin. Kortom geweldig snelle service met oog voor detail.

Jurriaan

"ligt er top bij."

Verhoogd terras ligt er na 3 jaar nog top bij.

Hr Engelsman

"Echte vakmensen"

Echte vakmensen , weten wat ze doen. Goed advies met tekening en perfecte uitvoering

Fam De W

"Goed werk geleverd"

Goed werk geleverd, heel veel vakkennis . Offerte duurde wel wat langer ivm drukte in hoogseizoen!

S. van L.

"Goede duidelijke offerte"

Goede duidelijke offerte. Werd meegedacht, en goede tips gekregen! Werk keurig uitgevoerd.

Fr. van de B

"Fijn bedrijf"

Fijn bedrijf, mensen denken mee. Heldere en duidelijke offerte die keurig werd toegelicht.

Mevr van Z

"Super!"

Super!

N.de K

"Vlotte en professionele aanleg"

Vlotte en professionele aanleg voor een scherpe prijs.

Mauritz K

"Levert geweldige kwaliteit"

Levert geweldige kwaliteit en gaat professioneel en zorgvuldig te werk.

Leon VM

"goede prijs! Aanrader"

Snelle vakkundige tuinaanleg, goede prijs! Aanrader.

Dan Gr.

"Zijn er erg blij mee"

Tuin ziet er top uit, zijn er erg blij mee

Mevr H.

"Ziet er super mooi uit!"

Onze oprit door Mark laten bestraten, ziet er super mooi uit!

Dhr en Mevr van V

"Hebben al heerlijk in onze mooie tuin gezeten"

Tuin van ons nieuwbouwhuis laten bestraten door Mark Bos Bestrating . Mark heeft eerst leuk ontwerp gemaakt, en daarna is alles uitgevoerd. Hebben al heerlijk in onze mooie tuin gezeten.

Fam J

"Het ziet er prachtig uit!"

Heel veel dank voor het geleverde werk. Het ziet er prachtig uit en we zijn er erg blij mee.

Fam P

"Een echte aanrader!"

Wij zijn bijzonder tevreden over Mark Bos Bestrating Zeist, hij denkt goed met je mee, geeft prima advies, en maakte in een rap tempo onze tuin tot een prachtig geheel. Al met al een aanrader!

Fam van Loenen

"Keurig werk afgeleverd!"

Ik ben heel tevreden over Mark Bos Bestrating, keurig werk afgeleverd, Top!

Mevr van Sommeren

"Goede prijs"

Heldere offerte - goede prijs- vakwerk....... bedankt Mark!

Dhr en Mevr van den Berg

"Efficiënt en komt zijn afspraken na!"

Mark is een echte vakman, hij werk efficiënt en komt zijn afspraken na. Heldere offerte, alles vlot geregeld Top!

Nanne Z

"Volgens planning opgeleverd!"

"Zeer tevreden! Mijn kleine tuin is prachtig mooi bestraat, het is vlak en strak. Goed advies gekregen van tevoren en volgens planning opgeleverd. Ik ben erg blij met het resultaat!" Geniet elke dag van mijn kleine achtertuintje.

Mevr R

"Zeer tevreden!"

Mark Bos Bestrating is Top, wederom weer zeer tevreden!

Fam Verweij te Zeist

"Ik heb met bewondering gekeken"

Bij mijn verhuizing veroverde ik eind 2015 een ouderwetse stadstuin op WNW met saaie en vooral sombere grijze trottoirtegels (zie foto’s 7 juni 2016). Op zoek naar een vakman om de tuin een nieuw gezicht te geven kwam ik via internet bij Mark Bos uit. Ik heb zelf o.a. eerst goed gekeken naar de stand van de zon om een goede plek te bepalen voor een toekomstig terras. Ik had al een hele lijst met wensen toen Mark en ik voor het eerst overleg hadden. Tijdens dat overleg heeft Mark goed naar mijn wensen geluisterd, brochures achter gelaten om ideeën op te doen en geadviseerd bij zijn vaste leverancier te gaan kijken om mij daar te laten voorlichten. Ik heb gekozen voor tegels en stenen waarmee de tuin als vanzelf zonnig oogt en die niet trendgevoelig zijn, dan kan het ook niet uit de mode raken. Mark en ik zijn samen de tuin doorgelopen en kwamen tot de conclusie dat de contouren best goed waren verzonnen: een trapje om het hoogteverschil te overbruggen en een hellingbaan om fietsen naar de schuur te rijden vanaf de achterom. Aangezien ik in dit huis oud wil kunnen worden, voorzag ik al een route met de rollator over die hellingbaan. Ondanks het hoogteverschil kon en kan ik ook nu traploos in de hele tuin komen. Omdat ik slecht kan bukken hebben we besloten om er ook direct een seniorentuin van te maken met borders op (werk-)hoogte. Mark heeft tekeningen gemaakt en een offerte. Ook tijdens de uitvoering van het werk hebben we diverse keren overleg gehad, bijvoorbeeld over eventuele trapverlichting. Dat soort onderwerpen zijn het initiatief van Mark, want ik bedenk zoiets niet. Nu is er een terras, een verhoogde border voor zomerbloeiers, een moes- en kruidentuintje op hoogte bij de keuken en een ruim en verhoogd perk voor groenblijvende heesters met het oog op de aanblik in de winter. Mark heeft met hulp van zijn zoon een mooi (en zwaar) stuk werk geleverd. Ik heb met bewondering gekeken naar al dat vakkundige passen en meten. Ik kan u Mark aanbevelen om zijn vakkennis en ervaring en zijn gedrevenheid om een tuin te maken, zoals de klant wil. Het eindresultaat mag er zijn. Ik zit met genoegen in mijn tuin. En dat is toch leuk, een tevreden klant. Mijn hartelijke dank voor jullie inzet.

Mevr D. te Zeist

"Een echte vakman!"

"Een kennis gaf mij het advies om Mark Bos  bij hem een offerte op te vragen voor het aanleggen van onze voortuin. Hij neemt de tijd en geeft goed advies. Daarna komt hij met de duidelijke en heldere offerte voor uitleg. Kortom hij denkt met je mee en  is een vakman, dat merk je direct!  Het eindresultaat is prachtig geworden."

Hr D, van de Velden

"Goed advies!"

Zelf de site van Mark Bos gevonden en vroeg contact opgenomen over onze tuin in nieuwbouwproject. Nadat de oplevering daar was snel een afspraak kunnen maken om het definitieve plan door te nemen. Daarbij had Mark Bos nog goede adviezen over afwatering van de tuin en gaf hij de mogelijkheid zelf stenen te kunnen uitkiezen bij hem bekende leverancier. Daarbij stond hij open voor last- minute tegelwerk in de voortuin. Met een mooi resultaat naar verwachting, volgens afspraak is onze bestrating op een zaterdag gelegd.

Mevr Burgman

"Professionaliteit spat ervan af!"

Eind april heeft Mark Bos onze tuinbestrating aangelegd. Voorafgaand wilden wij graag flagstones. Mark Bos heeft hier een goede offerte van gemaakt en ook de wijze van dit deels uitbesteden wijst op zijn professionaliteit omdat dit een zeer specialistisch werk betreft. Hier hangt ook een flinke prijs( door de ondervloer van de flagtones) aan waardoor we zijn overgestapt naar andere tegels. De tegels die we hadden uitgezocht waren niet overal meer verkrijgbaar maar Mark Bos heeft veel moeite gedaan om deze alsnog te vinden. Wij zijn goed geadviseerd en het bestratingswerk is mooi en snel uitgevoerd. Wij genieten iedere dag van onze "nieuwe tuin".

Mevr Kolthof

"Super tevreden!"

"Duidelijke offerte, alles keurig uitgelegd en tot in de puntjes verzorgd. Super tevreden!"

Fam van O