Verlichtingsplan

Meer informatie? Bel: 030-695 69 77

Haal het mooiste in je buitenruimte naar boven

Tuinverlichting kan voor elke tuin een meerwaarde zijn! Maar het moet wel op de juiste manier toegepast worden!
Overdag geniet je volop van je huis, interieur en natuurlijk je buitenruimte. Wanneer de avond valt, creëer je met goede verlichting comfort, veiligheid en sfeer.

Licht creeërt zicht

Het klinkt vrij simpel en dat is het ook: met licht zorg je voor zicht. Dat betekend dus over een goed verlicht pad naar je deur lopen, makkelijk het sleutelgat vinden soepel je auto op de oprit parkeren. En als je  ’s  avonds van binnen naar buiten kijkt, kun je nog steeds genieten van je mooie tuin of terras. Daarbij kun je met licht zelf bepalen wat je ziet: is het die mooie boom, bijzondere vijver of allebei?

Lekker lang buitenleven

Met verlichting creëer je sfeer en ontspanning. Stel je voor: tot ’s avonds laat heerlijk buiten kunnen eten en borrelen of heerlijk relaxen op een loungebank. Op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Als het donker wordt, springt de verlichting automatisch  aan.

Veilige woonomgeving

Ook ’s avonds wil je goed je weg kunnen vinden rondom het huis en in de tuin. Licht helpt je hierbij. We laten je graag zien d.m.v. een verlichtingsplan dat je bijvoorbeeld je entree, tuinpad, garage, borders, en oprit heel sfeervol kunt verlichten. Uit onderzoek blijkt dat de aanwezigheid van voldoende buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Inbrekers houden ervan in het donker te werken, en worden vooral aangetrokken door huizen en tuinen zonder licht. Een extra goede reden dus om je buitenruimte te verlichten.

Levend groen

Je tuin, (dak) terras of binnenplaats gaat pas echt leven als er voldoende groen aanwezig is. Planten hebben een positief effect op hun omgeving, met verlichting geef je bomen, struiken en borders ook  ’s avonds de aandacht die ze verdienen.

Onze wereld van licht

Op deze pagina nemen we je verder mee in onze wereld van licht. Je zult zien dat de mogelijkheden van buitenverlichting eindeloos zijn en dat de aanleg niet ingewikkeld hoeft te zijn .
Daarnaast zorgt het design van de IN-Lite verlichting ervoor dat je ook overdag sfeer toevoegt aan de buitenruimte!

Wat licht kan doen!

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen . Graag komen wij bij u langs voor advies over de In- Lite verlichting /Verlichtingsplan. Met onze demo- set maakt u kennis met beleving van tuinverlichting in uw eigen tuin. Zo kunt u direct ervaren of tuinverlichting voor u een meerwaarde heeft.